۲۰ باور نادرست در مورد چشم و بینایی قسمت اول

باور های غلط در مورد بینایی

در این مطلب به ۱۰ باور نادرست در مورد چشم و بینایی پرداخته می شود قسمت بعدی در پست بعدی قرار خواهد گرفت

زیست شناسی پایه

جشم کودکان

باور نادرست ۱ – همه نوزادان با چشمهای آبی متولد می شوند.

هنگامی که نوزادان متولد می شوند ، ممکن است در حالی که ملانین آنها هنوز در حال رشد است ، چشم های آنها آبی به نظر رسد. طی حدود ۱۲ ماه ، سلول ها شروع به تولید ملانین می کنند. با جمع شدن بیشتر ملانین در عنبیه ، ممکن است رنگ چشم تیره شود.

چشم درشت

باور نادرست۲- نوزادان با چشمهای کاملاً بزرگ به دنیا می آیند.

به طور کلی ، نوزادان با چشمی متولد می شوند که تقریباً دو سوم اندازه بزرگسالان است. چشم ها پس از تولد ، معمولاً در دو مرحله رشد می کنند: ۱) چند سال اول زندگی و ۲) بلوغ.

چشم آبی

باور نادرست ۳- دو والد چشم قهوه ای نمی توانند فرزندی چشم آبی داشته باشند.

حقیقت این است که شما به هیچ وجه نمی توانید رنگ چشم کودک را از رنگ چشم والدین پیش بینی کنید. تحقیقات فعلی نشان می دهد که حدود ۱۶ ژن مختلف می توانند مسئول رنگ چشم باشند ، و توضیح می دهد که چرا دو پدر و مادر با رنگ چشم یکسان می توانند بچه هایی با رنگ چشم کاملا متفاوت داشته باشند.

باور نادرست در مورد چشم و بینایی : بهبود بینایی

هویج و چشم و بینایی

باور نادرست ۴- خوردن هویج دید شما را بهبود می بخشد.

ویتامین A برای بدن برای حفظ سلامت بینایی ضروری است و هویج دارای مقادیر زیادی از این ماده مغذی است. اما بدن فقط به مقدار نسبتاً کمی ویتامین A برای بینایی نیاز دارد و می توان آن را از طریق منابع بسیاری مانند سبزیجات تیره ، برگ دار ، سبزیجات با رنگ روشن ، لبنیات و ماهی بدست آورد. در حالی که خوردن غذاهای غنی از ویتامین A می تواند به شما در حفظ بینایی خوب کمک کند ، اما این امر باعث بهبود دید شما نمی شود و شما را از نیاز به عینک یا تماس باز می دارد. به یاد داشته باشید که برای جذب بهتر فواید خود از غذاهای غنی از ویتامین A همراه با چربی استفاده کنید.

باور نادرست ۵٫ شما می توانید بینایی خود را با ورزش های چشم بهبود بخشید.

تمرینات چشم باعث بهبود یا حفظ بینایی یا کاهش نیاز به عینک نمی شوند. بینایی شما به فاکتورهای زیادی بستگی دارد ، که هیچ یک از آنها با ورزشهای چشمی قابل تغییر نیست.

با این حال ، تمرینات چشمی ممکن است برای نارسایی همگرایی مفید باشد ، شرایطی که هنگام تمرکز چشم روی یک شی نزدیک ، دو چشم به درستی با هم کار نمی کنند و یا خواندن را دشوار می کند.

خیره شدن به خورشید

باور نادرست ۶- خیره شدن به خورشید – یا نگاه مستقیم به خورشید – می تواند سلامتی شما را بهبود بخشد.

خیره شدن به خورشید حتی برای مدت کوتاه بدون استفاده از محافظ مناسب چشم می تواند به شبکیه چشم شما آسیب برساند و حتی باعث کوری شود. عینک آفتابی معمولی و فیلترهای خانگی برای نگاه به خورشید ایمن نیستند. تنها راه ایمن برای نگاه مستقیم به خورشید ، استفاده از فیلترهای خورشیدی مخصوص است که مطابق با استاندارد ISO 12312-2 هستند.

اختلال بینایی

cross your eyes

باور نادرست ۷- اگر چشمان خود را لوچ کنید ، آنها همین طور می مانند.

ماهیچه های چشم به شما امکان می دهند چشم ها را از هر جهت حرکت دهید. چپ یا راست نگاه کردن ، بالا یا پایین نگاه کردن ، آنها را مجبور نمی کند که در آن موقعیت ها باقی بمانند ، به همین صورت لوچ کردن چشم آنها را مجبور نمی کند که در همان حالت بمانند. چشمان متقاطع ( انحراف چشم ، لوچی ) ممکن است در اثر بیماری ، بینایی اصلاح نشده یا آسیب عضلانی یا عصبی ایجاد شود.

باور نادرست ۸- فقط پسران می توانند کور رنگ باشند.

زنان می توانند به کوررنگی مبتلا یا ارث ببرند ، اما مردان در معرض خطر بیشتری قرار دارند. تخمین زده می شود از هر ۱۰ مرد ۱ نفر به نوعی کمبود رنگ دارد. بیشتر افراد نابینا رنگی با کمبود نسبی یا کامل مخروط در شبکیه چشم متولد می شوند که به تشخیص رنگ های قرمز ، سبز و آبی کمک می کند. به ندرت اتفاق می افتد ، مشکلات بینایی رنگ در اواخر زندگی به دلیل بیماری ، ضربه یا اثرات سمی داروهایی که به شبکیه یا عصب بینایی آسیب می رسانند ، رخ دهد.

باور نادرست ۹ – افرادی که کور رنگ هستند سیاه و سفید می بینند.

بیشتر افرادی که کور رنگ هستند ، رنگ جزئی را مشاهده می کنند. شدیدترین نوع کور رنگی ، که در آن همه چیز در سایه های خاکستری دیده می شود ، غیر معمول است. بیشتر افراد مبتلا به کور رنگی در تشخیص سبز و قرمز مشکل دارند.

کودکی در جلوی تلویزیون

باور نادرست ۱۰- نشستن بسیار نزدیک به تلویزیون می تواند به چشمان شما آسیب برساند

در حالی که نشستن خیلی نزدیک به تلویزیون ممکن است باعث خستگی چشم شود یا باعث سردرد شود ، اما به بینایی در کودکان یا بزرگسالان آسیب نمی رساند. با این حال ، نشستن همیشگی در کنار تلویزیون ممکن است علامت نزدیک بینی آن شخص باشد و در واقع ، به عینک نیاز دارد. کودکان توانایی تمرکز بیشتری روی اشیاء نزدیک دارند ، بنابراین نشستن در جلوی تلویزیون می تواند برایشان راحت تر باشد.

منبع

1 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برچسب ها: | | |